VEM VI ÄR


Poolspa har varit verksam sen 2008 och sålt utomhus span, glasfiberpooler och pool/spa tillbehör. År 2016 köpte Jan Svenfelt och Kim Åkerlund Poolspas verksamhet och vi har vår produktion av Glasfiberpooler i Jakobstad / Finland! Jan Svenfelt besitter 25 Års erfarenhet av komposit material och Kim Åkerlund besitter 10 års erfarenhet inom byggbranschen och 5 år med komposit material.


VAD VI GÖR


Vi tillverkar högklassiga vakuum injicerade glasfiberpooler i vinylester och därför kan vi försäkra om oss om att våra pooler är av högsta kvalitet. Vi säljer även utomhusspan av märket Sun Spa och Coast Spa (Coast Spa för dig som vill ha det absolut bästa) Vi säljer givetvis även kemikalier och andra tillbehör till pooler och spa. Vad ni än behöver inom och pool och spa tjänster så finns vi till hands.


FÖR VEM VI GÖR


Vi tillverkar våra pooler för dig som vill ha en pool av högsta kvalitet och samtidigt få service och support direkt av tillverkarna Vi säljer span från ca. 4000€ ända upp till 30000€ för de som vill ha det absolut bästa på marknaden! Sist men absolut inte minst har du som köpt pool eller spa av oss möjlighet att få support / service när du behöver det. Om ni funderar på att skaffa pool eller spa så har ni kommit till rätt plats.


OM POOLSPA

PoolSpa är ett finländskt företag som tillverkar och säljer pooler och spa samt kemikalier och tillbehör för dessa. PoolSpa har varit verksam sedan 2008 och sedan 2016 med de nuvarande ägarna. Vi har lång erfarenhet av att komposit material och tillverkning av produkter i glasfiber. De pooler som vi tillverkar själva tillverkas med vakuminjicerad vinylester. Vi säljer våra produkter i Finland samt i andra länder genom återförsäljare. Vårt mål är att tillverka de bästa produkterna och stå för den bästa kundbetjäningen samt supporten för våra kunder.

EGEN TILLVERKNING
ÅTERFÖRSÄLJNING

FEEDBACK FRÅN KUNDER

”Vi köpte en Ahto 7,5m pool från PoolSpa och är riktigt nöjda med såväl kvaliteten samt supporten vi fått efter köpet blev gjort. De hjälpte oss även att hitta rätt kemikalier och mängd för användning i poolen.”


30år

ERFARENHET

10000

ARBETSTIMMAR

400

LEVERERADE PRODUKTER

400

NÖJDA KUNDER

Funktionalitet 95%
Design 96%
Lätt användning 94%
Utveckling 90%
Tillverkade i Finland 100%
Kundservice 100%
VÅRA VÄRDERINGAR

Vi värdesätter design, kvalitet, support, hållbarhet och funktion därför strävar vi efter att integrera dessa element i vår produktion av pooler för att ni som kund skall få den bästa möjliga produkten. Om det ändå skulle uppstå något problem eller annat som kräver experthjälp så står vi till hands även efter att köpet blivit fullbordat. Nöjda kunder är är vårt mål och vi vill gärna höra från er som köpt av oss vad ni tyckte om servicen, produkten och generell feedback. Genom feedback kan vi bli ännu bättre!