KETÄ OLEMME

PoolSpa on toiminut vuodesta 2008 ja myynyt ulkoporealtaita, lasikuitu-altaita ja uima-allas sekä amme tarvikkeita. Tammikuussa 2016 Jan Svenfelt ja Kim Åkerlund ostivat Poolspan liiketoiminnan ja tällä hetkellä meidän lasikuituallastuotantomme toimii Pietarsaaressa. Jan Svenfeltillä on yli 25 vuoden kokemus komposiittimateriaaleista ja Kim Åkerlundilla yli 10 vuoden kokemus rakennusalalta sekä yli viiden vuoden kokemus komposiittimateriaaleista.

MITÄ TEEMME

Valmistamme laadukkaita tyhjiöruiskutettuja vinylesteri lasikuitualtaita ja siksi voimme taata, että meidän altaamme ovat parasta laatua. Myymme myös Sun Spa ja Coast Spa merkkisiä ulkoporeammeita. Myymme tietenkin myös kemikaaleja ja tarvikkeita uima-altaisiin ja poreammeisiin. Mitä tahansa uima-altaisiin ja poreammeisiin liittyviä palveluita tarvitset, olemme käytettävissäsi.

KENELLE TEEMME

Tuotamme altaita heille, jotka haluavat parasta laatua sekä palveluita suoraan valmistajalta. Myymämme porealtaat maksavat noin 4000 eurosta ylöspäin aina 30.000 euroon saakka, heille jotka haluavat ehdottomasti parasta mitä markkinoilta löytyy! Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sinulla on mahdollisuus saada tukea / palveluita kun niitä tarvitset. Jos harkitset altaan tai ammeen hankintaa, olet tullut oikeaan paikkaan.

POOLSPASTA

PoolSpa on suomalainen yritys, joka valmistaa ja myy altaita ja poreammeita sekä kemikaaleja ja tarvikkeita niihin. PoolSpa on toiminut vuodesta 2008, ja vuodesta 2016 nykyisillä omistajilla. Meillä on laaja kokemus komposiittimateriaalien ja lasikuitutuotteiden tuotantosta. Itse valmistamamme uima-altaat tehdään tyhjiöruiskutetuilla vinylesterillä. Myymme tuotteita Suomessa ja muissa maissa jakelijoiden kautta. Tavoitteemme on valmistaa parhaat tuotteet ja tarjota parasta asiakaspalvelua ja tukea asiakkaillemme.

OMA TUOTANTO
JÄLLEENMYYNTI

ASIAKASPALAUTETTA

”Ostimme Ahto 7,5m altaan PoolSpalta ja olemme todella tyytyväisiä sekä laatuun että tukeen jota saimme oston jälkeen. He jopa auttoivat meitä löytämään oikeat kemikaalit, joita altaassa tulee käyttää. ”


30vuoden

KOKEMUS

10000

TYÖTUNTEJA

400

TOIMITETTUJA TUOTTEITA

400

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA

Toimivuus 95%
Muotoilu 96%
Helppo käyttää 94%
Tuote kehitys 90%
Valmistettu Suomessa 100%
Asiakaspalvelu 100%
ARVOMME

Arvostamme muotoilua, laatua, tukea, kestävyyttä ja toimivuutta, ja tästä syystä pyrimme yhdistämään nämä elementit allastuotannossamme, jotta sinä asiakkaana saisit parhaan mahdollisen tuotteen. Jos jostain syystä ilmenee ongelmia tai jotain muuta joka vaatii asiantuntemusta, olemme avuksi vielä oston jälkeenkin. Asiakastyytyväisyys on tavoitteemme, ja otamme mielellämme vastaan palautetta koskien palvelua, tuotteita sekä palvelua yleisesti. Palautteiden avulla voimme parantaa tuotteita ja asiakaspalvelua.