ALLAS KATOKSET

SMARAGD

Innovaation ja tasaisen muotoilun huippu! Katto nousee nopeasti ja tehokkaasti reunan ympäri, mutta koko rakenne on matala ja huomaamaton. Etuseinä voidaan avata optimaalisen ilmanvaihdon takaamiseksi, vaikka kaikki moduulit ovat kiinni. Myös tässä mallissa on sivuttainen liukuovi, joka tarjoaa kätevän pääsyn uima-altaalle, mikä turvallisuuden takaamisen lisäksi pitää veden myös lämpimänä ja puhtaana.

DIAMANT

Yläpuolellasi on vain taivas! Matalat uima-altaan kansijärjestelmämme peittävät kaikki uima-altaamme samalla kun sopeutuvat ympäröivään puutarhamaisemaan. Kompakti alumiiniprofiilijärjestelmä on saatavana integroidulla sivuttaisella liukuovella, joka mahdollistaa helpon pääsyn uima-altaalle, vaikka uima-altaan katto olisi kiinnitetty. Etuosa voidaan taittaa ylös, jotta raitis ilma pääsee kiertämään. Valitse eri korkeuksien välillä ja anna itsellesi tarvitsemasi vapaus. Nauti uima-altaastasi. Sääolosuhteista riippumatta!

RUBIN

Erinomainen muotoilu yksinkertaisella tavalla! Tämä uima-altaan kattomalli soveltuu erityisen hyvin leveille uima-altaille, ja se tarjoaa tarpeeksi tilaa kaikille suosikkiharrastuksillesi. Jopa tuulisina päivinä ja huonoissa sääolosuhteissa. Hauskapidolle ja viihteelle ei ole rajoituksia. Sivuliukuovi (valinnainen) on osa mukavuusjärjestelmäämme.

Tietenkin - kuten kaikissa malleissa - niin myös tässäkin uima-altaan kannessa Polyfaser käyttää vain korkealaatuisia materiaaleja. Koska kestävyys on yksi tuotemerkkimme tunnusmerkeistä!

RUBIN 1 & 2

Varustettu parhailla ideoilla!

Moniosaisen rakennusjärjestelmän ansiosta uima-altaan katto eroaa kaikista muista kansista korkeuserojen vuoksi. Itse asiassa tämä on älykäs ratkaisu, joka tarjoaa myös mahdollisuuden luoda integroidun paikan vaihtaa vaatteita tai vain rentoutua. Tämä kansi tarjoaa myös tarpeeksi tilaa aurinkotuoleille.

Vaikka tämän altaan kannen korkeus on laskettu uima-altaan yläpuolelle, siellä on vielä tarpeeksi tilaa nauttia uima-altaasta haluamallasi tavalla. Suojattu tuulelta ja huonolta säältä, ulkouima-altaastasi tulee henkilökohtainen paikka hyvinvointia varten. Avaamisen yhteydessä alaosat sijoitetaan ylempien sisään. Korkea eteinen tarjoaa tarpeeksi tilaa rentoutumiseen ja akkujen lataamiseen. Pyynnöstä tämän uima-altaan kansi voidaan tilata myös kahdella korkealla elementillä.

PERLE

Tyylikäs kansi! Perfektionistit arvostavat tämän uima-altaan katon symmetrisiä linjoja.

Koska molempia puolia voidaan käyttää täysimääräisesti, tämä uima-altaan kansijärjestelmä tarjoaa muita käyttötarkoituksia. Sisäänkäynti voi toimia täydellisesti myös rentoutumisalueena.

Korkeampi, leveämpi ja tilavampi. Tämä malli tarjoaa paljon tilaa ja jopa uima-altaan reunasta voidaan tehdä mukava rentouttava alue, jossa voit viettää aikaa.

SAPHIR

Täydellinen muoto, runsaasti sisätilaa!

Uima-altaan vieressä on käytettävissäsi rentouttava alue, johon voit sijoittaa pöytiä, aurinkotuoleja ja portaita. Nauti uinnista, vaikka tuuli ja sääolosuhteet eivät olisikaan ihanteelliset. Elementit ovat helposti siirrettävissä erityisen hiljaisen mekanisminsa ansiosta.

Täydellinen yhdistelmä älykästä muotoilua ja runsaasti tilaa!