ALLAS KATOKSET

SMARAGD

Krönen av innovation och platt design! Taket stiger snabbt och påfallande runt kanten, men hela strukturen är låg och diskret. Den främre väggen kan öppnas upp för att möjliggöra optimal ventilation, även om alla moduler är stängda. Även för denna modell finns det en lateral skjutdörr som ger en bekväm tillgång till poolen, som utöver att det garanterar säkerhet även håller vattnet varmt och rent.

DIAMANT

Ovanför dig finns endast himlen! Den ”lägsta” av våra pooltäcknings system täcker alla våra pooler helt och hållet samtidigt som den anpassar sig till det omgivande trädgårdslandskapet. Det kompakta aluminiumprofil systemet kan fås med en integrerad lateral skjutdörr, som tillåter en enkel åtkomst till poolen, även om poolens tak är fast. Den främre delen kan fällas upp för att tillåta frisklufts cirkulation. Välj mellan olika höjder ochge dig friheten du behöver. Njut av din pool. Oberoende av väderförhållandena.

RUBIN

Utmärkt design på ett enkelt sätt! Särskilt lämplig för breda pooler, denna modell av simbassängs tak erbjuder tillräckligt med utrymme för alla av dina favoritaktiviteter. Även under blåsiga dagar och dåliga väderförhållanden. Nöje och underhållning kommer inte att ha några gränser. Förövrigt är sidoskjutdörren (tillval) en del av vårt bekvämlighetssystem.

Naturligtvis – liksom för alla modeller – så även för detta poolöverdrag, Polyfaser använder endast material av högsta kvalitet. Eftersom tålighet är en av vårt varumärkes egenskaper.

RUBIN 1 & 2

Utrustad med de bästa idéerna!

Det flerdelade konstruktions systemet kännetecknar detta pooltak skiljer sig från alla andra höljen på grund skillnaderna i höjd. I själva verket är detta en intelligent lösning som även erbjuder möjligheten att skapa ett integrerat förrum för att byta kläder eller bara koppla av. Detta hölje erbjuder även tillräckligt med utrymme för solstolar.

Även om höjden av detta poolskydd är nedsänkt över poolen, finns det fortfarande tillräckligt med utrymme så att du kan njuta av poolen på de sätt som du vill. Skyddad mot vind och dåligt väder, blir din utepool din personliga avdelning för välmående. Vid öppning, placeras de lägre delarna inanför de högre. Det höga förrummet kommer att erbjuda tillräckligt med utrymme för att koppla av och ladda upp batterierna. På begäran kan denna poolskydd också beställas med två höga element.

PERLE

Det eleganta höljet! Perfektionister kommer att uppskatta de symmetriska linjerna av detta pooltak.

Eftersom båda sidorna kan utnyttjas till fullo, erbjuder detta pooltäcknings system andra användningsmöjligheter. Även entrén kan fungera perfect som avkopplingsavdelning.

Högre, bredare och rymligare. Denna modell erbjuder stort utrymme och även poolside kan förvandlas till ett trevligt avkopplande område var man kan spendera tid.

SAPHIR

Den perfekta formen, gott om inre utrymmen!

Å ena sidan, bredvid poolen, kommer du att ha ett avkopplande område till ditt förfogande, var du kan placera bord, solstolar och trappor. Njut av bad även om vind- och väderförhållandena inte är idealiska. Element kan enkelt flyttas tack vare sin speciella tysta mekanism.

Den perfekta kombinationen av smart design och stort utrymme.